KraftBier

Nieuws

Door in Geen categorie 0

Crowdfunding

KraftBier: Een Blik op de Toekomst

In ons 5 jarige lustrumjaar is het tijd voor de volgende stap. Alle KraftBieren in blik, met een nieuwe uitstraling. En dat gaan we allemaal doen op een zo duurzaam en circulair mogelijke manier. Koop alvast een van onze pakketten en help ons uit te breiden. Omdat er ook in mindere tijden uitgekeken moet worden naar mooie momenten!

Alle info over de crowdfunding vind je HIER

KraftBier, Voor Ieder Moment
Of je nu als stoere Brabantse vrouw onze Witte IPA Schòon Mèdje drinkt, als feestganger onze Hoppakee, als connaisseur onze Grôote Kwèèk of als wannabee ridder onze Witte Kasteel, KraftBier is voor ieder moment. Als die eerste zonnestralen na de winter doorkomen en je de hoezen van je terrasstoelen haalt krijg je zin in onze Blotskòps. Als je in de zomer vanuit je werk naar huis fiets en het terras lonkt met een koude Witte Gij’t. Als je met modder aan je laarzen en een natte hond aan de lijn naar binnen waait en een Goej Klèts open trekt of als je na de je shopping spree tijdens de feestdagen neerploft op de bank met en Spikmenneke. Wij zijn er voor jou. In goede tijden, maar ook als het allemaal even anders moet. Zeker in tijden als het even wat minder gaat, is het goed om stil te blijven staan bij die mooie momenten: Mensen bieden hulp, staan voor elkaar op en dat is hartverwarmend. Merk op dat dit bijzonder is en geef het aandacht.

Alle info over de crowdfunding vind je HIER

Door in Geen categorie 0

Pop up KraftKroeg!

Zolang de sluiting van de horeca duurt organiseren wij iedere vrijdag van 16:00-17:00u een virtuele borrel: De PopUp KraftKroeg. Wil jij een plekje in onze virtuele kroeg? Iedere vrijdag om 16:00u posten we een link van Skype op onze socials waarmee je als gast in onze kroeg kunt komen. We gaan vrijdag 20 maart voor het eerst live! Omdat we onze tap niet open kunnen gooien voor jullie, gooien we ons kantoor open als take-away, dus zorg dat je voor de borrel wat Kraft in huis hebt. Eerste rondje is van ons. Uiteraard kun je ook naar een van de lokale ondernemers om wat lekkers te halen! Wil je het toch direct van de bron: Bestel je bier via info@kraftbier.nl of stuur ons een bericht via Facebook of Instagram. Bepaal zelf de inhoud

Sixpack €15,- / doos 24x33cl €55,-
Mix en Match – kies zelf de bieren die je wil
– Mail ons op info@KraftBier.nl of stuur ons een bericht via FaceBook of Instagram.
– Bij iedere bestelling: Eerste rondje van ons, 1 gratis lentebier!
– Bezorgen optioneel in overleg en vanaf €30,-
– Afhalen kan op Ringbaan Oost 10, Tilburg

– Betalen via Tikkie